torstai 29. heinäkuuta 2010

Vain ahdistusta jatkossa

Lopetan toistaiseksi tämän blogin pitämisen sekä Jooganorsu-sarjisten tekemisen koska ne eivät oikein tuntuneet toimivan enää, mutta ahdistuksen piirtämistä jatkan. Ahdistus B on jatkossa "päätuotteeni" jolla on nyt oma blogisivu ahdistus-b.blogspot.com. Ahdistus B:n kieleksi vakiintui nyt suomi, enkä ainakaan toistaiseksi julkaise siitä englanninkielisiä käännöksiä. Ehkä joskus, who knows... Uutta matskua syntyy tasaisen epätasaisella tahdilla mutta kuten sanottu jatkossa ainoastaan ahdistuksen omassa blogissa. Tämä on toistaiseksi tämän blogin viimeinen kirjoitus ellen sitten taas keksi jotain ihan muuta...

Loppu hyvin, kaikki hyvin

GedoonS

1 kommentti:

  1. Hei GedoonS

    olen http://ateisti.fi sivuston tekijä ja ylläpitäjä. Sivustomme sisältää videoita, uutisia, eri ihmisten blogeja ja paljon muuta.

    Otamme sinuun yhteyttä koska olisimme eritäin kiinnostuneita julkaisemaan blogiasi sivustollamme.

    Tarkoituksemme on kerätä suuri kokonaisuus eri ajatusmaailmoihin, näkökantoihin, ja erilaisiin ajatuksiin koskevia blogikirjoituksia. Tämän teemme siksi että käyttäjä voisi käyttää sivustoamme blogaajien löytämiseen.

    Me teemme sivustostasi profiilin ja lisäämme blogikirjoituksiasi profiilisi alle joista löytyy linkit sivustoosi, blogikirjoituksiisi, ja sosiaaliseen mediaasi. Tässä voitamme molemmat, me annamme käyttäjillemme syyn käyttää sivustoamme ja samalla käyttäjät löytävät myös sinut. Sinun ei tarvitse tehdä tämän eteen mitään.

    Otimme siis yhteyttä sinuun vain kysyäksemme lupaa kopoida blogiasi. Ateisti.fi on asiallinen sivusto, ja emme missään nimessä väärinkäytä kirjoituksianne, tai julkaise mitään mitä te ette halua.

    Olen pahoillani että jouduin lähettämään tämän kommenttina, en löytänyt sähköpostiosoitettasi.

    Toivomme että tutustutte sivustoomme http://ateisti.fi

    Kiitos.

    VastaaPoista